Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Ιαπωνία: Σώθηκε το σκυλάκι που έμενε με πείσμα δίπλα στο φίλο του!

Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2011
Ιαπωνία: Σώθηκε το σκυλάκι που έμενε με πείσμα δίπλα στο φίλο του!Τα δύο σκυλιά που είχαν επιζήσει από το τσουνάμι και καθόντουσαν απελπισμένα το ένα πλάϊ στο άλλο, τα οποία δημοσιεύσαμε στο adespoto.gr, είναι πλέον ασφαλή. Μετά τη δημοσιοποίηση του video από τον δημοσιογράφο στην Ιαπωνία ένας φιλόζωος και εθελοντής πήγε στην περιοχή και πήρε τα δύο σκυλιά. Το τραυματισμένο λευκό σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική ενώ ο πιστός του φίλος που έμεινε στο πλευρό του μέχρι να τους σώσουν, βρίσκεται ασφαλής σε καταφύγιο αδέσποτων. Ο άνθρωπος που έσωσε τα δύο σκυλιά έχει μία εταιρεία εισαγωγής σκυλοτροφών και βοηθά μοιράζοντας τροφές σε όλα τα αδέσποτα σκυλιά και στα καταφύγια.

Ο ίδιος έσωσε ως σήμερα 150 σκυλιά που επέζησαν από το τσουνάμι και βρήκε όπως λέει άλλα 100 νεκρά.

Οι προσπάθειες σωτηρίας των ζώων που επέζησαν έχουν ξεκινήσει από τις πρώτες μέρες και συντονίζονται από το Japan Earthquake Animal Rescue and Support που ''ανεβάζει'' ενημερώσεις σχεδόν κάθε μία ώρα για την κατάσταση στην Ιαπωνία.

Μάλιστα για τα δύο σκυλιά του video είπαν ότι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και ότι υπάρχουν χιλιάδες μζώα που ακόμα προσπαθούν να επιβιώσουν μόνα τους στο δρόμο. Ο στόχος τους όμως είναι να βρουν τους ιδιοκτήτες κάθε ζώου και να τους τα επιστρέψουν.

Παρά τις φήμες ότι θανατώνουν τα ζώα αν δεν βρουν τον ιδιοκτήτη εντός 72ωρών, η οργάνωση συνεχίζει το έργο της ακάθεκτη και λέει ότι αυτές οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Φυσικά υπάρχουν πάντα οι κακοθελητές που μέσα στην τόση τραγωδία έχουν το χρόνο να λένε κακοήθειες.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε ακόμα και εσείς να βοηθήσετε το έργο διάσωσης, κάνοντας μία δωρεά σε όσες οργανώσεις βοηθούν τα ζώα της Ιαπωνίας. Δείτε το σχετικό άρθρο του



Video from Adespoto.tv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου