Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Aν κουβαλάς μέσα σου τσίπα, το έδειξες την περίοδο των Ιμίων, του Οτσαλάν και των λοιπών ανδραγαθημάτων σουΠρος τον Θεόδωρο Πάγκαλο ….

Τον οποίο θα ήθελα να ενημερώσω, πως …. Αλβανός δεν είμαι, ούτε και μέλος του «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» είμαι, πολύ δε περισσότερο … μισθοφόρος του Τσίπρα.
Κι όμως ευχαρίστως, εάν σε πετυχαινα κάπου, θα σου πετούσα ένα γιαούρτι, αυτό ξέρεις που περίσσεψε, από εκείνο ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ …
Και θα στο πετούσα, «ΜΕΓΑΛΕ» για να εκτονώσω κάπως την οργή μου, για το απίστευτο θράσος σου, το οποίο έχει πια σαλτάρει το πανελλήνιο .
Το αν κουβαλάς μέσα σου τσίπα, το έδειξες την περίοδο των Ιμίων, του Οτσαλάν και....
των λοιπών ανδραγαθημάτων σου.
Το δείχνεις και τώρα, με τις δηλώσεις σου για το Σκοπιανό. Αλλά και με τα όσα προκλητικά μας αραδιάζεις ….
Και αν τώρα η αγανάκτηση του κόσμου, εκφράζεται με κανένα γιαουρτάκι η λίγο κράξιμο, να δεις τι γιούχα σου επιφυλάσσει η......
ιστορία, ΜΙΚΡΕ στην ψυχή, μα τεράστιε στο κορμί Αντιπροεδράκο …..
Που μετά από ΚΟΠΡΙΤΕΣ, μας βαφτίζεις, πληρωμένους Αλβανούς, για να κρύψεις τον νανισμό του πνεύματος σου, και την τεράστια απουσία του «ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ» που σε διακρίνει.
Ως αγανακτισμένος εργοδότης σου, μιας και από τον δικό μου ιδρώτα αμείβεσαι, και τόσο πλουσιοπάροχα μάλιστα, θα ήθελα πολλά να σου πω, λυπάμαι όμως τις … θερμίδες που για πάρτι σου θα χάσω.
Γι αυτό, θα κλείσω με τον ίδιο τρόπο που θα έκλεινε τον μονόλογο του και ο Λαζόπουλος.
Λέγοντας άπλα, «ΑΪ ΧΑΣΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου