Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

«Καθαρά» τα όπλα του μακελειού

Από τη βαλλιστική εξέταση που ολοκληρώθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκύπτει ότι τα όπλα του μακελειού στου Ρέντη δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Όπως διευκρινίστηκε, οι δράστες ήταν τελικά 4.

«Καθαρά» τα όπλα του μακελειού


«Καθαρά» είναι το καλάσνικοφ και το πιστόλι που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας των δύο αστυνομικών στην περιοχή του Ρέντη.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, από τη βαλλιστική εξέταση που ολοκληρώθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκύπτει ότι τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, υπήρχε και δεύτερο καλάσνικοφ, το οποίο πήραν μαζί τους οι δράστες και δεν θεωρούν απίθανο οι αστυνομικοί, το συγκεκριμένο όπλο να έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλα εγκλήματα. Οι δράστες δεν πυροβόλησαν με το όπλο αυτό στην συμπλοκή του Ρέντη.

Όπως διευκρινίστηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες ήταν τέσσερις και όχι τρεις, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες και αυτό προκύπτει από τις καταθέσεις μαρτύρων της ένοπλης ληστείας που είχαν διαπράξει νωρίτερα σε περίπτερο στο Μενίδι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τη ληστεία διέπραξαν τρία άτομα με δύο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, ενώ ο τέταρτος συνεργός τους οδηγούσε το κλεμμένο αυτοκίνητο. Οι πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο για τρεις Αλβανούς και έναν Έλληνα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι οι ένοπλοι, οι οποίοι σκότωσαν τους δύο αστυνομικούς, ανήκουν σε οργανωμένο κύκλωμα, που κλέβει αυτοκίνητα και πιθανόν ενέχεται και σε άλλες ένοπλες ληστείες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους επικεντρώνονται στην περιοχή της Βοιωτίας, που θεωρείται από τις αρχές, το άντρο τους.

«Η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή και ως εκ τούτου η έρευνα θα ολοκληρωθεί όταν εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες», δήλωσε από το Αττικό Νοσοκομείο, όπου μετέβη για να επισκεφθεί τον νεαρό αστυνομικό, που τραυματίσθηκε στη συμπλοκή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

1 σχόλιο:

mono.christos είπε...

καλη αρχη στο νεο εργο σου.

Δημοσίευση σχολίου