Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????????????

Έτσι όπως είμαστε τώρα τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.Θα μειώνονται συνεχώς οι μισθοί, η αγορά έχει ήδη παγώσει δεν κινείται σάλιο και η ανεργία έχει φθάσει στο αποκορύφωμα.Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι οι δανειστές το μόνο τους νοιάζει είναι να μας τα πάρουν όλα,ενέργεια,νερό,ορυκτό πλούτο τα πάντα.Σου λένε δεν έχεις να πληρώσεις μια δόση,δώσε μου.Αυτό θέλουν αυτοί να ελέγχουν τα πάντα να ξεπουληθούν όλα.Θα έχουν φθάσει την ανέργια σε απροχώρητο σημείο και μετά θα σου λένε έλα δούλεψε με 600 ευρώ.Μισθούς Κίνας θέλουνε.Ούτε ασφάλεια ούτε τίποτα.Και με ένα χρέος που θα κοντευέι στα 400δις.Τι ανάπτυξη να γίνει έτσι.

Για αυτό τώρα χρειάζονται ριζοσπαστικές λύσεις.Οι Γερμανία λέει ότι αν η Ελλάδα φύγει απο το ευρώ αυτοί θα έχουν το πρόβλημα το λένε οι ίδιοι.Η επιστροφή μας στη δραχμή πρέπει να συνοδευτεί όμως με διαγραφή του χρέους.Τους λέμε κύριοι ότι δώσαμε δώσαμε έτσι και αλλιώς απεχθές είναι το χρέος.Όπως επίσης η επιστροφή στη δραχμή πρέπει να συνοδευτεί με εθνικοποίηση τραπεζών και κύριως της Τράπεζας της Ελλάδος για να διασφαλιστούν καταθέσεις.Είναι σίγουρο ότι όσο και άθλιο είναι αυτό το κράτος πρόβλημα για να καλύψει βασικές ανάγκες δεν υπάρχει.Τότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά να αναδιοργανώσουμε το δημόσιο ,ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης και πολλά άλλα.Τα ξέρουμε όλοι αλλά πρέπει να τα κάνουμε ξεκινώντας απο άλλη αφετηρία.Αυτές οι αλλαγές τους μόνους που ενοχλούν είναι η ελιτ της χώρας,πλούσιοι,τραπεζίτες, μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες. Αυτόι φυσικά θα πάθουν ζημιά,το θέμα είναι όμως η πλειοψηφία των πολιτών και η εθνική κυριαρχία της πατρίδος.Οι αυτοί ή εμείς.

ΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΣΚΛΑΒΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου