Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ 25.000 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ

Η Ιαπωνία  σχεδόν 15 μέρες μετά, μετρά τους νεκρούς της, ενώ συνεχίζονται να αγνοούνται πολλά άτομα. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της αστυνομίας που δημοσιεύτηκε σήμερα, ο ισχυρός σεισμός και το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε στις 11 Μαρτίου στην Ιαπωνία προκάλεσε πάνω από 25 χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους.
Στην αστυνομική ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι έχουν επιβεβαιωθεί 9.487 θάνατοι και υπάρχουν 15.617 αγνοούμενοι, μετά την βιβλική καταστροφή που έπληξε τη χώρα. Προστίθεται ότι σοβαρά τραυματίες είναι 2.755 πολίτες.
Εν τω μεταξύ σήμερα σήμανε νέος συναγερμός στη Φουκουσίμα στο κτίριο που στεγάζει τον αντιδραστήρα 3 καθώς άρχισε να βγαίνει από εκεί μαύρος καπνός. Η αύξηση των επιπέδων ραδιενεργούς ακτινοβολίας στις εγκαταστάσεις του αντιδραστήρα 2 του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα που διαπίστωσε η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας για την πυρηνική ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα την εκκένωση του εργοστασίου..
Το πρόβλημα άλλωστε δεν έχει τέλος αφού πλέον η ραδιενέργεια είναι διάχυτη σε θάλασσα και στεριά με αποτέλεσμα να είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος κατανάλωσης μολυσμένων προιόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου